fredag 10 oktober 2008

Pocket & Prassel - paket 2

Mitt i all Nobelyra ramlade det in ett nytt Pocket & Prasselpaket igår. Och vilket paket sen! Titta här så får ni se själva.


Att temat var USA kunde jag gissa, men för säkerhets skull hade min hemliga bokvän skickat med en bild av James Dean där hon/han förklarade detta. I paketet fanns, som ni kan se, två böcker av amerikanska rosade författare (Horace må tycka vad han vill). Jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag ska börja med Auster eller Roth. Dessutom fanns det en massa smaskiga godsaker i paketet. Lilla dottern upptäckte dock detta, så jag har fått lov att dela med mig... Tack rara bokvän för ett jättebra temapaket!!!

5 kommentarer:

 1. Lita på mig (och Spec) och börja med Roth.
  Makalöst bra; den sitter kvar i tankarna länge.

  SvaraRadera
 2. Ja, jag misstänkte att du kanske kunde lista ut temat på egen hand! =)

  Tyvärr hittade jag inget bokmärke med Amerika-motiv, annars hade det också ingått. Du får använda James Dean som bokmärke helt enkelt.

  SvaraRadera
 3. Då börjar jag med Roth -- när jag är färdig med allt annat i kön... James blir ett bra bokmärke, tycker jag. Tack igen!

  SvaraRadera
 4. Ha, vad roligt! Jag slog igen The Plot against America efter sista sidan i går kväll. Kanske inte min största Roth-favorit, men det ska bli såååå roligt att höra vad du tycker.

  SvaraRadera
 5. Ja, jag har sett att du läste den boken just nu och tror att jag kommer att tycka om den.

  SvaraRadera