måndag 14 juli 2008

Paketdags!

 Nu har jag fått mina paket, en CD-bok "Doktor Glas", inköpt på Tradera, och ett bokpaket från Bokus. Bokus hade missat att skicka "Den motvilliga resenären" så den kommer senare.

Nu är då frågan vilken bok jag ska börja med. Doris Lessings serie om Våldets barn lockar ju, men kanske ska jag vänta lite med den tills jag får mer lästid i höst.

En halv gul sol och Ut och stjäla hästar tror jag att jag kommer att tycka om. Men jag är allt lite sugen på att läsa om Kina för tillfället, så Mei wenti! Inga problem! ligger bra till. Om jag får behov av något milt får det bli Nu vill jag sjunga dig milda sånger och om jag känner mer för realism väljer jag En annorlunda barndo". Men, kanske kommer jag att behöva skratta lite och då väljer jag tveklöst Egalias döttrar.

Jaja, vi får väl se vad jag är sugen på när det blir dags att välja ny bok... kanske ska jag ta en tur till bibblan också.

3 kommentarer:

 1. You amaze me how many books you get to read. I must admit, you got me very curious in reading again. When I take my mom to the shops we browse around the bookshops, she also likes to read.

  This last list of yours is ernormous. I actually wonder if listening to a CD-book is better than actually reading it!

  Felicity

  SvaraRadera
 2. I actually don't read more than 4-5 books a week. And I read instead of doing Sims-related stuff, you know. I like listening to books on CD. As you may remember I had eye sight problems a few years back and I couldn't read for about a year. Then I learnt to appreciate listening to books instead.

  SvaraRadera
 3. Tack för tipsen om Karin Fossum! Ska definitivt läsa alla i rätt Konrad - ordning. :)

  SvaraRadera