måndag 7 juli 2008

Mina bokhyllor

Det var ju meningen att jag skulle lista det som finns i mina bokhyllor, men än så länge har jag skjutit upp det tråkiga arbetet. I stället tänkte jag visa själva bokhyllorna. Det tvingade mig dessutom att röja lite i dem så det ser prydligt ut :o)I den här stora bokhyllan finns en del faktaböcker (mestadels om blommor och trädgårdsskötsel), lexikon, årsböcker och skönlitteratur A - L. I underskåpen är det fullproppat av lite udda litteratur och dubletter.Denna hylla sväljer en hel del böcker. Vi köpte den avlutad och skev för att dörrarna hade orginalglas från 1880-talet. Sedan fixade vi till den och fyllde den. Här finns skönlitteratur M - Ö.


Det här är så klart dotterns bokhylla. Här samsas böcker, målarsaker, pussel och lite pyssel fint. Det är roligt att se hur hon redan tar efter mig och vill "läsa" mycket.

Nu hoppas jag att ni andra som bloggar om böcker visar era bokhyllor så vi lär känna varann lite närmare :o)

7 kommentarer:

 1. Så vackra! Men de skulle inte få plats i detta hus.

  *omedelbart avundsjuk*

  SvaraRadera
 2. Men o så vackert! Jag tror dina böcker trivs fantastiskt bra.

  SvaraRadera
 3. Hade jag en digitalkamera så... men nu har jag inte det. Annars hade jag dokumenterat mina bokhyllor och bloggat om dem jag med =).

  SvaraRadera
 4. Å, vilka fina bokskåp! Annat än mina IKEAbokhyllor, praktiska, men fula! Fast jag ska nog ta bilder på dem och blogga om dem ändå en dag, det var en bra idé! Tack för inspiration!

  SvaraRadera
 5. Tack så mycket. Själv önskar jag mig vita handsnickrade bokhyllor som blir mer som inbyggda i rummet. Alltid vill man ha ngt annat än det man har...

  SvaraRadera
 6. Mycket fina bokhyllor!

  Bilder på mina? Nänä, då måste jag ju städa först :-)
  Dessutom är det trångt, så det är dubbla rader som gäller. Och en hög som välter vilken sekund som helst på en stol.

  SvaraRadera
 7. Ja, det var ju just städtvånget som var bra. I alla fall för min del. Och högarna och papplådorna valde jag att inte fota...

  SvaraRadera