torsdag 10 juli 2008

BookCrossing

Nu har jag äntligen fått min BookCrossing saker och tänker omedelbart skrida till verket. Om ni inte vet vad BookCrossing är, klicka på bilden till vänster för info. Turligt nog ska vi dessutom ut och resa idag så jag kan frisläppa böckerna på lite olika ställen (jag skriver senare exakt var jag lagt dem och hoppas att någon som läser här hittar dem).

Jag ville "klä" böckerna lite fint inför deras resor, så jag beställde ett "release kit". Nu ska det väl i alla fall vara enkelt att se att detta inte är borttappade saker, utan böcker på resa.

Efter lite funderande bestämde jag mig för att frisläppa två böcker av Maeve Binchy. Jag har inte läst dem, men brukar vanligen tycka att böcker av henne är läsvärda. Dessutom beslutade jag mig för att frisläppa Skuggorna och regnet av Håkan Nesser, som jag har i dublett. Den boken är riktigt bra!

Hoppas nu att någon lässugen person hittar böckerna och registrerar detta på BookCrossing så att jag kan följa mina böcker ut i världen.

2 kommentarer:

  1. Det verkar kul, men jag är nog lite för lat (eller skulle tappa intresset) och för snål för att vara med.

    Hur mycket kostade ditt release-kit?

    SvaraRadera
  2. Det kostade $10 och räcker till 10 böcker. Men, man behöver ju inte köpa ngt alls, utan man kan bara skriva i boken. Mitt problem igår vack dock att jag sov mig genom hela resorna så det blev inga böcker frisläppta. Jag får göra ett nytt försök lite senare.

    SvaraRadera