fredag 28 februari 2014

Mina reaköp

Det blev en del shoppat på rean, men inte särskilt många impulsköp. Alexandriakvartetten och Historien har jag länge kikat på och hoppats att de skulle dyka upp på rea. Världen av igår har en kompis rekommenderat varmt. Ingenbarnsland, En storm kom från paradiset, Vi kom över havet och Besatta har jag också haft på min önskelista länge. Och vem kan motstå Orlando, Fåglarna och Katarina Blum när de är så billiga?

6 kommentarer:

  1. åj, så mycket bra! Besatta är rolig, Historien hittade jag på loppis, Bloms heder minns jag som film. Han själv var och läste ur Paradiset på biblioteket på Hisingen.

    SvaraRadera
  2. Jag handlade bara några billiga pocketböcker på rean, de är på väg till mig i paket, jag minns inte ens vilka det var... Det får bli en överraskning när paketet kommer!

    SvaraRadera
  3. Vilken härlig samling böcker - du har verkligen fyndat, tycker jag!

    SvaraRadera