torsdag 27 februari 2014

Läsmaraton

Jag hänger på Bokmosters maratonutmaning att läsa 10 böcker i mars. Jag vet att det är att utmana ödet, men det går så bra just nu ... Och jag har några noveller på lager om det kniper. Jag fortsätter så klart att läsa kvinnor från världens alla hörn och möjligen dyker det upp något recensionsex också. Hänger ni med på maratonläsning?

6 kommentarer:

 1. Novellixer t ex är perfekta att ta till under ett läsmaraton. Ingen löpare orkar ju hålla samma höga tempo under hela det långa loppet :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Både novellixer och några barnböcker tar jag till om det kniper.

   Radera
 2. Jag testar att hänga på!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul, se till att anmäla dig hos Bokmoster via min länk :)

   Radera
 3. Hihi, jag borde tipsa mitt Lilltroll att anmäla sig, hon har läst 13 hästböcker på en vecka nu. Har kommit överens med fröken i skolan att det är okej att skriva sina bokrecensioner på bloggen (http://lilltrollan.wordpress.com/) likaväl som i anteckningsboken. Så nu renskrivs bara varannan recension, för att träna handstil. Åttaåriga bokslukare har det inte lätt. :)

  SvaraRadera