söndag 9 februari 2014

Jorden Runt IV - Tack

 
Det roligaste med Jorden Runt-utmaningarna är att läsa blogginlägg om att ni läst böcker ni annars inte skulle ha valt eller hittat. Jag är ju närmast fanatiskt intresserad av att söka information och sammanställa listor. Det kommer säkert att bli någon mer resa, men inte nu direkt. Och nästa gång måste jag fixa till formen lite så att jag inte blir så trött av att fixa länkar att jag inte orkar läsa inlägg. Tack alla resenärer som deltagit i resan!

4 kommentarer:

 1. Jag tyckte att resan var så rolig att det fick bli en månad extra i Amerika för mig. Tack så mycket för att du var vår reseledare!

  SvaraRadera
 2. Tack för att du ordnade resen, det var kul att hänga med!

  SvaraRadera
 3. Det finns en app/ett program som heter Pearl tree där det går att lägga in länkar på ett enkelt sätt. Vi skulle kunna bygga gemensamma sådana istället för att du länkar.

  SvaraRadera
 4. pearltrees var det visst http://www.pearltrees.com/

  SvaraRadera