torsdag 13 februari 2014

Mumin del 1

 
Tove Jansson skulle fyllt 100 i år och det uppmärksammas på många olika sätt. På bloggen kommer jag att reprisera en del äldre inlägg och 2014 ska också bli året då jag läser de två böcker jag ännu inte läst (Pappan och havet och Sent i november). Många av författarens böcker finns med på rean, men en del tycks redan ha tagit slut. Skynda fynda!

Förutom de fina Muminböckerna är jag också förtjust i andra prylar med Mumin på. På julen hänger fina Muminkulor i granen och Muminmuggar dricker jag ur dagligdags.


4 kommentarer:

 1. Jag gillar också Mumin och har ett antal muggar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har så många att det snart är dags att börja köpa skålar i stället. Jag samlar på vinter- och sommarmuggarna.

   Radera
 2. Så fin mugg! Jag har en muminmugg på jobbet som jag vårdar ömt. När du har läst pappan och havet så måste du lyssna på bokcirkeln som var i höstas. Den var så fin.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kanske ska läsa och följa samtidigt, det vore kul.

   Radera