söndag 21 mars 2010

Jakten på Julia

SVT:s nya satsning Jakten på Julia tittade jag på i går kväll. Programmet går ut på att leta upp en passande Julia till en musikalföreställning där Måns Zelmerlöw spelar Romeo. Under gårdagens program sållades många talanger bort, och till skillnad från andra liknande program saknades inslag med människor som "gör bort sig". Tack för det! Inte heller fanns här en elak jury, som plockar poäng på andras misstag och nervositet. Tack igen! Jag kommer att följa Jakten på Julia för att lära mig mer om hur man sätter upp en musikal och för att följa de lyckliga utvalda flickorna. Den här sortens dokusåpa gillar jag.


2 kommentarer:

  1. Jag har spelat in första avsnittet men inte hunnit se det ännu. Du har ju fått en positiv bild av serien så jag ska ta mig tid att titta på serien och ge den en chans,

    SvaraRadera