lördag 27 mars 2010

Omorganisation

Här pågår en omorganisation på bloggen, därav alla inlägg med listor över klassiker, Nobelpristagare osv. Jag har blivit trött på att de vanliga Månadssammanfattningarna dyker upp i varje kategori och försöker städa undan lite så att man bara hittar Klassiska kvinnor under den rubriken. Ni får ursäkta att det är lite stökigt här under tiden.

På vår Jorden Runt-resa närmar sig nu en ny etapp. Jag ska skriva lite om Najjars fina bok innan jag drar vidare. Har ni hunnit läsa något på detta resmål? För övrigt har jag snart läst ut den tredje delen av Utvandrarsviten, Nybyggarna, och tycker otroligt mycket om den. Jag har även läst den suveräna Sara Stridsberg under månaden och vill gärna tipsa er att läsa Darling River.

Den här helgen är sprängfylld av aktiviteter, det är barnkalas åt alla håll och kanter. Men lite ska väl ändå bli läst. Berätta lite vad ni ska göra under helgen!

2 kommentarer:

  1. Här på västkusten är grått och regnigt. En perfekt dag att äta en god frukost för att sedan krypa tillbaks till sängen för att läsa ett tag. Sedan har jag tagit en härlig promenad i vårregnet och hämtat ett bokpaket från Adlibris med böcker till Jorden Runt resan. :-)

    SvaraRadera
  2. Bokpaket är ju alltid en bra förevändning att ge sig ut :-)

    SvaraRadera