måndag 15 juni 2009

Men råsa då mamma...

... ska vi inte ta kort på mina råsa böcker? Ja, det undrade dottern då jag förklarat för henne varför jag tagit kort på mina lila böcker. Jo, visst kan vi väl göra det sa jag, det är säkert fler som har rosa böcker att visa upp. Så, här är de rosa böcker vi funnit i huset. Ni visar väl era?


9 kommentarer:

 1. Åh, Grodan och kärleken är väl fin!

  SvaraRadera
 2. Den är alldeles underbar, bättre än På Chesil Beach :-)

  SvaraRadera
 3. Undrar om jag ens vågar visa mina rosa böcker i det här sammanhanget. Stilkrock! :)

  SvaraRadera
 4. Mina rosa kan nog inte klassas som barntillåtna: http://klotho.wordpress.com/2009/06/15/rosa-ingen-mordfarg/

  SvaraRadera
 5. Mycket barnböcker blev det. Att Den som vandrar om natten har rosa omslag har jag då aldrig tänkt på.

  SvaraRadera
 6. Dottern blev alldeles till sig när jag gick in på den här sidan och såg flera av hennes böcker. :-)Ska se om vi kan plocka ihop ett rosa bokpaket själva..

  SvaraRadera
 7. Hellre barfota än boklös: Min dotter tyckte också att det var väldigt spännande att "hennes" grodbok fanns på datorn i morse. Vi har den i nederländskt original, och fick den som present när dottern föddes, så den är lite speciell härhemma.

  SvaraRadera
 8. Ja, visa oss lite fler fina rosa barnböcker :-)

  SvaraRadera
 9. Inga direkta barnböcker tyvärr, men rosa är de iaf ^^

  http://fantasy03.blogg.se/2009/june/pink-ladies.html

  SvaraRadera