tisdag 23 juni 2009

Suck

Jag har försökt Twittra ett par dagar, men fy så buggigt allt är. Direkt när jag startade hade jag runt 20 personer/grupper som jag följde och ett gäng som följde mig. Och så går det inte att fullt ut ta bort detta. Profilbilderna ligger kvar fast jag klickat i att jag inte vill följa/bli följd av personerna. Så på Twitter verkar jag vara en människa besatt av att följa kändisar och själv blir jag mestadels följd av porrsidor. Inte ett dugg kul :-(

6 kommentarer:

 1. Jag slutade också direkt efter att jag hade börjat, men fick ändå meddelanden att någon följde mig. (ÄNDÅ)
  Jag suckar med dig.

  SvaraRadera
 2. Ja twitter har en hel del buggar. Men just detta du skriver om går ta bort!

  SvaraRadera
 3. Hur Emm? Jag har försökt följa instruktionen att börja följa och avsluta direkt, men det funkade inte.

  SvaraRadera
 4. Jag har inga planer på att börja (jag behöver färre, inte fler områden där jag inte är uppkopplad), men gud vad jag skrattade åt att du "verkar vara en människa besatt av att följa kändisar och själv blir jag mestadels följd av porrsidor." Sorry, jag förstår att det inte är så kul för dig. Buggiga program är det värsta som finns! (Näst svält och miljöförstöring.)

  SvaraRadera
 5. Vad synd att det buggar för dig. :( Jag har aldrig haft några problem med Twitter.

  SvaraRadera
 6. Aldrig testat twitter... men jag kör med bloggy.se och det tycker jag funkar väldigt bra. Ett tips om du inte får pli på det :)

  SvaraRadera