tisdag 9 juni 2009

Grattis Leanne


Grattis Leanne till vinsten i Project Runway. Vilken fantastisk kollektion du skapat! För första gången har jag varit helt enig med domarna hela vägen, jag tyckte verkligen att Leannes kollektion var underbar. Allt var unikt, samtidigt som det sammanhängande temat var uppenbart. Kortos kläder har jag också tyckt om genom hela serien och även Kenley gjorde riktigt fina, unika kreationer. Men Leanne var en klar vinnare i mitt tycke, eftersom hon gjort mängder av olika sorters plagg i sin kollektion.

Läs andra bloggares inlägg om

3 kommentarer:

  1. JAg blev faktiskt lite överraskad att hon vann. Jag ville och hoppades men när de pratade med finalisterna efter visningen tyckte jag domarna lät minst entusiastiska över hennes kollektion. Det blev verkligen en glad överraskning.

    SvaraRadera
  2. Jag håller med om att det var ovisst och jämnt. Jag tyckte mycket om Kortos kollektion också.

    SvaraRadera