onsdag 24 juni 2009

Sommarprat

Nu ska jag strax iväg för att göra min sista arbetsdag innan semestern. Sedan är det 6 ½ veckas ledighet som gäller. Jag vet inte hur ni brukar göra, men jag måste erkänna att jag hänger en hel del vid datorn även under sommaren. Jag tänkte därför inte inte någon högre grad minska på bloggandet, men jag vill gärna höra om ni tänker besöka mig under sommaren. Har ni lust att fortsätta med tematrio som vanligt? Ni resenärer kommer väl att posta lite uppdateringar, antar jag?

9 kommentarer:

 1. Så klart jag vill ägna mig åt några fler litterära utmaningar under sommaren. Välkomnar bestämt fler tematrio :-D

  SvaraRadera
 2. Även jag kommer försöka hålla blog-takten uppe under sommaren. Det är ju nu man har tid!

  SvaraRadera
 3. Jag hoppas att du vill fortsätta med tema-trio även under sommaren! Och resandet är i full gång här hos mig- har precis avslutat Murakamis Norwegian Wood (så bra den var!!)Rapport kommer i juli!

  SvaraRadera
 4. Jag lovar att besöka dig under sommren, förut de två veckor då jag befinner mig utan dator. Då blir det dyrt surf på mobilen istället så jag kommer att hålla igen. Under samma två veckor kommer nog mitt eget bloggande ligga på is också. Men man kan ju schemalägga lite inlägg om man vill få upp besöksstatistiken :-)

  SvaraRadera
 5. Ha en trevlig semester! Själv skall jag inte vara ledig förrän i augusti så jag kommer att läsa och hänga med på utmaningar :0)

  SvaraRadera
 6. Jag tycker att det redan börjat bli sommarstiltje i alla bloggar (har det kanske med vädret att göra? Några rejäla åskskurar och bloggandet sätter igång igen!). Jag hänger gärna på tematrion om jag är i närheten av datorn, men kommer ha 2-3 icke uppkopplade veckor nån gång i juli. (Så då kan tematrion handla om såna där saker som bästa trädgårdsbok och knypplingsbeskrivningar och sånt. Den förra kategorien lär jag mig gärna av, men kan bidra alltför lite, och den senare kan jag hoppa :-) )

  SvaraRadera
 7. Jag hoppas ha både mer tid och energi nu under sommaren, både för min egen och andras bloggar. Det vore kul om inte alla bloggare tar semester.

  SvaraRadera
 8. Skönt att jag inte blir ensam på nätet :-)

  SvaraRadera
 9. Hej Lyran!
  Jag kommer under stor del av sommaren både fortsätta blogga och läsa din blogg,. Så mer tematrio!
  Nu på morgonen har jag också läst ut och bloggat om Sharon och min svärmor.
  Härlig semester önskar jag dig!

  SvaraRadera