torsdag 9 januari 2014

Distansbubblare

Jag är i Göteborg på en intressant jobbkurs och då passade jag så klart på att ringa till Anna. Och jag hade så'n tur att hennes bokcirkel hade träff ikväll. Glad i hågen, men rätt trött på regnrusket satte jag mig i en taxi och for dit. Där träffade jag diverse andra bokentusiaster, med eller utan blogg. Och hade så'n tur att jag fick ansluta mig till cirkeln lite på distans. Jättekul! Inför nästa träff jag kan närvara vid (i april) är det dessutom jag som tar fram ett urval böcker att välja cirkelbok ur. Jag hotade lite med Ulysses, men tänker nog hålla mig till något lite mindre betungande (rent fysiskt alltså). Tack Anna och alla andra bubblare för en jättetrevlig kväll!

3 kommentarer:

  1. Du kommer igen alltså? Oj vad roligt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp i april kommer jag igen. Nu ska jag klura lite mer kring bokvalet.

      Radera