tisdag 7 januari 2014

En bit in i Komma och gå

Jag läser Komma och gå av Taiye Selasi med stort engagemang. Inledningsvis fann jag boken lite svår att komma in i (sannolikt mestadels p g a att jag läste korta snuttar), men nu, en tredjedel in, är jag helt fast. Jag blir berörd av de olika personernas upplevelser, jag irriterar mig på dem när de gör tokiga livsval och jag sörjer med dem. Dessutom tycker jag mycket om miljöbeskrivningarna och en del lite udda karaktärer. Den här romanen har potential att hamna på 2014 års bästalista.

6 kommentarer:

 1. Den här är jag också sugen på! Men den står inte i min hylla så jag får inte räkna in den i utmaningen ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du får väl läsa en del utanför utmaningen också :)

   Radera
 2. Läste precis ut den, gillade den mycket!

  SvaraRadera