fredag 16 mars 2012

"Skolsnack"

Nu är jag färdig med de arbeten som skall lämnas in för Nobelkursen. Men jag vet ju inte om jag blir godkänd. Jag är tämligen säker på att det jag skrivit till innehållet och utformningen håller nog hög kvalitet, men jag har ju tagit mig friheten att skriva om sådant som intresserar mig i stället för att exakt svara på frågorna. Vi får väl se hur det går...

Om någon är intresserad länkar jag till det jag skrivit när det blivit bedömt. Och de examinerande foruminläggen kommer att dyka upp i någon form här på bloggen..

Jag har nu dessutom ansökt om två A-kurser i litt vet. Jag borde väl komma in om inte för mig okända faktorer ställer till det. Jag valde till slut att söka Göteborg i första hand, helt enkelt för att de hade så tydlig, uppdaterad och lockande kursbeskrivning. På jobbet tycker man att jag borde kunna hoppa över några kurser eftersom jag har en Master of Science i min "vanliga" utbildning. Men det är nog lika bra att börja från grunden, tror ni inte det?

9 kommentarer:

 1. Jag skulle gärna vilja läsa ditt arbete om Jelinek.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul, jag lägger upp en länk när examinationen är klar.

   Radera
 2. Å, det ska bli spännande att läsa. Ser fram emot dina texter!

  SvaraRadera
 3. Det går säkert bra! Det brukar bli bäst när man är intresserad av det man skriver om.

  SvaraRadera
 4. Ska bli intressant att läsa!

  SvaraRadera
 5. Du läser ju för att lära och uppleva och då tycker jag att du gör rätt som börjar från början. Jag har hittills skrivit en halv uppsats utan att komma fram till någonting. Det blir svenska för mig också i höst, men för att bli behörig att undervisa på gymnasiet. Nu har jag bara tre terminer svenska och det räcker bara för grundskolan.

  SvaraRadera