lördag 3 mars 2012

Nya pockethyllan

Nu är alla böcker insorterade i sina nya hyllor, det var ett drygt arbete. Och inte blev det några tomma hyllplan för nya böcker inte... Här är en bild av min fina ny stringhylla för pocket. Böckerna får bara knappt rum och från översta hyllan ramlar de. Därför vaktar nu Selma och Gustaf på dem. Men jag ska köpa neutrala bokstöd i stället.


11 kommentarer:

 1. Ja den är ju verkligen välfylld :)

  SvaraRadera
 2. Fin hylle, ryddig og fint:)

  God helg!:)

  SvaraRadera
 3. Tänk att stringhyllan fortfarande är poppis.
  Ha en trevlig helg

  SvaraRadera
 4. Hej, hittade just hit.
  Mycket intressant här!
  Lo

  SvaraRadera
 5. Jättefin. Får lust att titta lite närmare.

  SvaraRadera
 6. Snyggt! En fantastisk kollega GAV mig sin gamla stringhylla, men den hänger i köket och jag har bara några kokböcker där + porslin. Men SÅ snygg, jag älskar string!!

  SvaraRadera
 7. Jag är uppvuxen med Stringhyllor, så fina!

  SvaraRadera
 8. Välkommen Lo :-)

  Vi är ganska många som gillar string ser jag (och gillar bokhyllor överlag). Jag har också minnen från det jag var liten, men jag tror att vi kanske "bara" hade något bord och en telefonhylla. Önskar att jag hade sakerna kvar.

  SvaraRadera