fredag 6 januari 2012

Sammanfattning - Västeuropa

Även om jag tröttnade lite under årets sista månad ska vi naturligtvis avsluta Jorden Runt-resan på sedvanligt sätt. Här kommer därför länkar till resenärerna som läst böcker från Västeuropa. Som vanligt får ni gärna underlätta för mig genom att posta länkarna till era inlägg i kommentarerna till det här inlägget. Hoppas ni haft ett bra resstopp, jag ser fram emot att ta del av allas upplevelser. Glöm inte att besöka, läsa och kommentera hos varandra.

Om Med livet framför sej har följande resenärer skrivit:
Lyrans Noblesser

Om Alla själar har följande resenärer skrivit:
Jan i Varberg

Om En dag har följande resenärer skrivit:
Lyrans Noblesser
och dagarna går

Sammanfattning av alla böckerna har skrivits av:
Tankar från mitt fönster

Vänligen puffa på mig om jag missat någon.

4 kommentarer:

 1. Jag blev försenad med läsningen, har haft en rejäl virus och så alla helgerna med barn och barnbarn. Avslutar snart en bok avJavier Marías, men inte den som listats utan "I morgon under striden, tänk på mig. Jag har också en utlottning av fyra av mig lästa böcker för att fira att bloggen passerat 10 000 besökare.
  Återkommer
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej Lyran. Det var tomt under "Alla själar", som jag läste och skrev om 2009. Måste man ha läst den 2011 för att räknas som resenär?
  Bör följas upp med "Tidens mörka rygg"! Jan

  http://janivarberg.blogspot.com/2012/01/utmaning-las-3-4-strindberg-2012.html

  SvaraRadera
 3. Jag lade in mitt bidrag under fel inlägg: http://kajsastina.blogspot.com/search/label/Bokresan%20Jorden%20runt%20%283%29
  hälsn

  SvaraRadera