onsdag 4 januari 2012

Bokbloggosfären Runt

Jag planerar att köra en serie kallad Bokbloggosfären Runt på min blogg under det kommande året. Eftersom det inte blir någon Jorden Runt eller Norden Runt tänker jag i stället resa runt i bokbloggosfären och spana efter bokbloggar. Varje vecka kommer jag att presentera en blogg utifrån några frågeställningar, tanken är att ge plats både åt de etablerade bloggarna och nykomlingarna. Det är tyvärr svårt att hitta mailadress på en del av bloggarna, se gärna över detta! Om ni vill bli presenterade, och har en blogg som mestadels handlar om böcker, får ni gärna lämna en kommentar i det här inlägget.

21 kommentarer:

 1. Kul idé, något att apa efter kanske? Nej, jag tror jag väljer att följa din istället. Har gjort det sedan vi sågs i bloggrummet på bokmässan i höstas. Du får gärna ha mej med i rundturen. www.bokmalen.nu

  Kan också rekommendera www.bokparet.blogspot.com. En nystartad bokblogg som drivs av herr och fru läsare.

  Med förhoppning om ett gott bokår!
  Jenny

  SvaraRadera
 2. Kul idé. Jag och alla andra kommer säkert att upptäcka en rad nya bokbloggar att följa under året.

  Vill du ha med mig så vore det en ära.

  /blogg_bohemen

  SvaraRadera
 3. Ett mycket roligt initiativ som så mycket annat som du hittar på. Vill du mig med så skulle jag bli jätteglad.

  SvaraRadera
 4. Jag drog mig länge för att registrera mig på bokbloggar.nu för att jag inte visste om min blogg skulle kvala riktigt. Fast jag skriver ju om böcker hela tiden! Tänkte mest säga att det är därifrån jag hittat hit, och till en massa andra bokbloggar.

  SvaraRadera
 5. Jag följde Enligt O:s julkalender där hon presenterade olika bloggar. Tycker det är otroligt roligt att bokbloggosfären är så öppen mot varandra, det är liksom ingen tävlan, bara uppmuntran. Jag älskar att läsa andras bloggar, få inspiration och lästips lika mycket som jag älskar att skriva i min egen. Hoppas att jag genom din resa kommer att hitta nya bloggar att läsa!

  SvaraRadera
 6. Jag tror faktiskt att de flesta som bloggar om böcker mestaldels är intresserade av att hitta likasinnade :-) Det finns liksom inget att tävla om.

  SvaraRadera
 7. Kul idé! bokclara.blogspot.com håller på med något liknande, men fokuserar mest på unga bokbloggare.
  Jag är gärna med i ditt projekt, om du skulle vara intresserad!
  Ha det fint!

  SvaraRadera
 8. Kul grej! Jag är alltid på jakt efter nya, intressanta bokbloggar att få fler tips ifrån. Man kan aldrig få nog av böcker.

  SvaraRadera
 9. Ett trevligt sätt att bekanta sig med både gamla och nya bokbloggar. Ska jag följa med nöje och se vad jag kan hitta för intressant, det finns ju så mycket i böckernas värld att skriva om och fokusera på.

  SvaraRadera
 10. Kul att många vill vara med och att ni även tipsar om andra bloggar :-)

  SvaraRadera
 11. Åh vilken rolig idé! Här kommer jag nog få många bra tips om intressanta bokblogggar.

  SvaraRadera
 12. Jättebra! Det ska bli kul att få veta mer om bloggaren bakom bloggen! Jag gjorde en gång i tiden några små intervjuer med en handfull av Bokringens medlemmar, det blev en chans att få ställa de där frågorna man undrar över. Lycka till :)

  SvaraRadera
 13. Jag håller med alla tidigare talare, en mycket trevlig idé. Det ska bli kul att kunna hitta lite nya bekantskaper och att få veta mer om de tidigare. Och som andra har sagt – självklart skulle det vara en ära att få vara med.

  Ser fram väldigt mycket emot din resa runt bokbloggosfären i alla fall.

  SvaraRadera
 14. Kul idé, jag fastnar lätt vid ett antal bloggar jag följer och tycker det är skoj med tips på läsvärda bloggare för att utvidga vyerna. Själv bokbloggar jag från Italien och även jag ställer gärna upp :)

  SvaraRadera
 15. Vilken kul idé! =) Ser fram emot en hel drös med nya bokbloggar att följa. :)

  SvaraRadera
 16. Hej! Skoj att hitta nya bloggar på detta sätt, ställer gärna upp med min :)

  SvaraRadera
 17. Jag kommer följa denna serie med bokbloggare med intresse! Det är kul att läsa alla som skriver och tycker om böcker. Du verkar inte ha några problem med att få deltagare i Bokbloggosfären runt, men jag kan också gärna vara med!

  SvaraRadera
 18. Vilken härlig resa det kommer att bli i år, bara bokbloggare så långt ögat kan nå! :-)
  Kommer dock att sakna dina "Jorden runtresor" med många bra tips på böcker som jag inte hade valt ivanliga fall.

  SvaraRadera
 19. Hjälp, har helt glömt! Hittar jag mailet ska jag försöka få tummen ur att svara snart. Möjligen behöver det bli sommarledigt först...

  SvaraRadera
 20. Trevlig idé

  Vår mailadress hittar du på vår blog
  www.bokparet.blogspot.com. De står under fliken om Bokparet.

  SvaraRadera