onsdag 23 juni 2010

Paketdags

Efter en lång tids avhållsamhet (d v s jag har bara köpt begagnade böcker) var det äntligen dags för ett nytt Bokus-paket. Jag var sugen på tjocka amerikaner, två medeltjocka algerier och en tunn svenska. Hoppas att jag lyckas knö in dem i bokhyllan :-)

12 kommentarer:

 1. Presidentens hustru beställde jag också häromdagen och Öde var väldigt nära att hänga med men det får bli en annan gång...

  SvaraRadera
 2. Åh, Presidentens hustru, vilken favorit det har blivit för mig - och då har jag inte ens läst ut den ännu :-)

  Om skönhet kommer jag ihåg som en pärla. Tyckte den påminde lite om Alan Hollinghursts The line of beauty. Roligt att samma ord förekommer i titlarna.

  Och Sorgesång, mmmm....

  SvaraRadera
 3. Assia Djebar vill jag definitivt läsa i sommar!

  SvaraRadera
 4. Assia Djebars böcker har även jag beställt... och Presidentens hustru gillade jag jättemycket! Du får många sköna lässtunder- det är jag helt övertygad om!

  SvaraRadera
 5. Funderar på att läsa något utav Assia Djebars böcker nu under sommaren. Blir lite intresserad av Presidentens hustru när jag tjuv läser här i kommentarerna.
  Trevlig midsommar:)

  SvaraRadera
 6. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om Steinbeck. Läste "Of Mice and Men" som yngre men tyckte inte alls om den trots lovord från min kompis som fick mig att läsa den. Det känns som om han är en författare man "borde" tycka om men jag vet inte. Kanske ger jag honom en chans till någon gång i framtiden.

  SvaraRadera
 7. Kul med era kommentarer, det verkar som om jag gjort lite bra köp :-)

  SvaraRadera
 8. Jag har gillat Steinbeck hända sedan jag upptäckte honom i 8:an eller 9:an. Nu är han en av mina favoritförfattare. Har läst flera av hans böcer som Öster om Eden, Tortillia Flat, Den röda ponnyn, Vredens druvor, Möss & människor, Pärlan, Cannery Row. The moon is down ligger i bokhyllan och väntar på att bli läst.

  SvaraRadera
 9. Funderar febrilt på om jag läst vredens druvor eller bara tänkt läsa den?
  Tyckte iaf att ptresidentens hustru var en höjdare även om jag inte gillar det svenska omslaget.
  Åh, jag vill också göra en beställning nu...

  SvaraRadera
 10. Jag har bara läst Öster om Eden av Steinbeck och den är en favorit. Hoppas att jag kommer att gilla Vredens druvor också.

  SvaraRadera
 11. Hmm, kanske borde ta och testa Öster om Eden och ge honom en chans till.

  SvaraRadera
 12. Jag tyckte otroligt my om Presidentens hustru, den fick min läsglädje att gå i topp, och jag tycker den äv var strået vassare än I en klass för sig(som jag också gillade rejält).Och Sorgesång...den var Riktigt bra. Inte lika fullkomligen fantastisk som Vad jag älskade, men Siri är Alltid så bra!

  SvaraRadera