lördag 19 juni 2010

Födelsedag

Igår var det min födelsedag och jag fick jättefina presenter. Nedan kan ni se en snygg tunika, vackra smycken gjorda av dottern och en bok av den kommande Nobelpristagaren Nuruddin Farah. Jag fick pengar till ytterligare en bok och funderar nu på vad jag ska köpa. Hur bra på en skala tror ni att jag skulle tycka att Ola Larsmos Jag vill inte tjäna är? Kanske är det bättre att satsa på ett säkert kort och välja Barn av alla folk av Pramoedya Ananta Toer. Vad tycker ni?

8 kommentarer:

 1. Många grattis i efteråt!

  Och många fniss åt "den kommande Nobelpristagaren" :-)

  Jag gissar (utan att ha läst den) att Barn av alla folk är en bok du skulle gillar mer av de här två.

  SvaraRadera
 2. "I efterskott" heter det ju. :-)

  SvaraRadera
 3. Grattis i efterskott! Vad gäller dina funderingar kring vilken bok du ska köpa så har jag inte läst någon av dem och kan inte uttala mig. Vågar mig inte ens på en gissning.

  SvaraRadera
 4. Grattis i efterskott! Dagen låter fin, hoppas du får många fler sådana och även fler kommande Nobelpristagare att läsa.:-)

  SvaraRadera
 5. Grattis, grattis! Du tippade ju rätt nobelpristagare förra året, så om du lyckas i år också kan du definitivt titulera dig expert.

  SvaraRadera
 6. Grattis grattis! Fina smycken din dotter gjort!

  SvaraRadera
 7. Grattis i efterskott! Vilka fina presneter du har fått. :)

  SvaraRadera
 8. men hipp hurra även om det kommer en dag försent!
  Nuruddin Farah, ännu ett boktips????

  SvaraRadera