tisdag 27 januari 2009

Blogg- och lästrött

Inspirerade inlägg saknas! Jag har haft influensa och känner mig fortfarande helt utsliten. Detta var en pärs. En sådan pärs att jag inte ens orkar engagera mig i läsande! Primo Levis Är detta en människa?/Fristen vilar just nu, medan jag lyssnar på Elsie Johanssons serie om Nancy. Den är helt OK, men inte något som inspirerar till en massa tyckande från min sida. Jag hoppas att jag blir pigg och lässugen till helgen, har fått hem en del spännande recensionsböcker.

7 kommentarer:

 1. Vad roligt att få hem böcker, som sagt! Hoppas du återfår energin och lusten!

  SvaraRadera
 2. Många krya-på-dig hälsningar från mig! Det tar sin tid att hämta sig från den "räliga" influensan.

  SvaraRadera
 3. Trötta hälsningar från en annan tröttis. ;-)

  SvaraRadera
 4. Usch för influensa. Krya på dig.

  SvaraRadera
 5. Krya på dig! Här har lilltösen varit sjuk i två veckor.

  SvaraRadera
 6. Tack så mycket för alla krya-på-dig-hälsningar. Jag sover fortfarande varje eftermiddag efter jobbet, men blir lite piggare för var dag som går. Så även lilltösen. Hoppas din lilla tjej snart blir bättre Dora.

  SvaraRadera