torsdag 8 januari 2009

En saknas!

Men misströsta inte, den är på väg hem från Bokus :-) Strax innan jul gjorde jag en liten avstickare till vår Akademibokhandel och upptäckte att de satt ner priserna på den Mumin-serie jag länge suktat efter. De fina små böckerna åkte förstås genast ner i min varukorg. Men när jag kom hem upptäckte jag att en saknades. Detta föranledde givetvis en beställning från Bokus, som dessutom kompletterades rejält för att inte lilla boken skulle behöva resa ensam genom Sverige. Väntar nu otåligt. Jag tycker också att man kan behöva dricka te eller varm choklad när man läser om Muminfamiljen, så jag slog till på en fin liten mugg med Mumintema (tyvärr glömde jag så klart fota den).

7 kommentarer:

 1. Hehe, känner igen det där. Det går ju inte att beställa endast EN bok. Lika lite som det är möjligt att gå ut och ta EN öl, uttrycket till trots. ;-)

  SvaraRadera
 2. Jag älskar muminmuggarna! Är stolt ägare till sex stycken, med olika färger motiv såklart.

  SvaraRadera
 3. Exactamente Spec :-)

  Blir lite avundsjuk Erika. Jag tänker faktiskt köpa några fler jag också.

  SvaraRadera
 4. Åh, och Trollvinter som är en av de bästa! Särskilt så här i kalla snöiga tider! Jag fick fyra muminmuggar av mormor i julklapp. De är så fina så fina!

  SvaraRadera
 5. Just precis, Trollvinter saknas, men bara ett litet tag till :-) Kul av vi dessutom är flera som tycker om muggarna.

  SvaraRadera
 6. Vilken mysig samling. :)

  SvaraRadera