måndag 12 januari 2009

Räddis - den lilla katten

Hjälp behövs! En bloggläsare har hört av sig med en fråga jag inte lyckas lösa. Hon söker efter en barnbok om en liten katt vid namn Räddis. Jag har googlat och hittat boken Räddis - den lilla katten av Marjorie Barrows. Men jag lyckas inte hitta ett ex av boken någonstans. Har kollat Antikvariat.net, Bokbörsen och Gojaba. Kan ni komma med tips?

5 kommentarer:

 1. Nej hittar den inte på boknätet.com heller. Det kan vara svårt att hitta barnböcker antikvariskt av naturliga anledningar.

  SvaraRadera
 2. Ja det verkar tyvärr inte lätta att hitta den lilla katten.

  SvaraRadera
 3. Hej.
  Detta kan kanske vara till hjälp.

  http://lovely60s.weebly.com/childrens-books.html

  SvaraRadera
 4. Är det någon som minns vad Räddis handlar om? Jag minns bara att han får ett rött hjärta för att han gör något modigt men minns inte vad. Hoppas någon minns. Min lilla rädda dotter vill gärna veta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Det är en av mina favoritböcker. :)
   Räddis är ju som sagt rädd av sig, och hans mamma är rädd att han håller på att bli sjuk. Så hon säger att han måste besöka Dr, Uggla. På vägen dit träffar han på en massa djur, och jag har för mig att han blir modigare längs vägen.
   Nu var det läääänge sen jag läste den, minns inte slutet helt. Men kan kolla upp det om du vill. Har boken hemma.

   Radera