lördag 24 januari 2009

Nya böcker

Ett nytt köp är äntligen hemma. Det blev lite blandad kompott. Jag har ju läst mycket positivt om Bröderna Benzinis spektakulära cirkusshow och hoppas att jag också kommer att tycka om den. Yehoshua har jag läst tidigare, med stort nöje. Pramoedya Ananta Toer är Indonesiens störste författare, han blir nog en intressant ny bekantskap. Är det någon som läst och har lust att berätta? Men den tjocka Middlemarch med den pyttelilla texten blir nog svår att ta sig genom.

4 kommentarer:

 1. Bittert Arv är riktigt bra läsning. Njut! :)

  SvaraRadera
 2. Jag har också Middlemarch hemma sen många år. Fortfarande oläst, men den lär vara riktigt bra. Känns bara som att man måste ta ordentlig sats! :-)
  Hoppas du får tummen ur snabbare än vad jag fått. Skulle vara intressant att läsa vad du tycker om den.

  SvaraRadera
 3. Jag tror tyvärr inte att jag kommer att kunna läsa "Middlemarch" i den pocketversion jag köpt, pga en synnedsättning. Måste nog kolla på bibblan om den finns med mer normalstor text. För jag tror också att den är bra!

  SvaraRadera