måndag 9 juni 2008

Lycka - OT

Lycka är att vara Oranjesupporter en dag som denna :o) Jag har inte sett Holland spela på detta formidabla sätt på 20 år - inte sedan 1988 och då vann de EM....

2 kommentarer:

 1. Jodå, de oranga var bra, men å andra sidan var Italien en besvikelse. Fransmännen övertygade inte mot Rumänien så det ser ut att bli en fin resa för Holländarna. Kanske Sverige i kvarten och Spanien i semifinal? Sen väntar Tyskland i final och då tar det stopp, hoppas jag.

  Du delar fotbolls- och trädgårds- och läsintresset med en annan bloggare som också har fina bilder. Slottsträdgårdsmästaren. (gardener.blogg.se)

  P.s
  Den som har tid att systematisera sin bokhylla har för lite att göra. Dessutom förvinner möjligheten att i en hög med gamla tv-bilagor helt plötsligt återupptäcka en sedan länge bortglömd läsresa.
  D.s

  SvaraRadera
 2. Käre make, nu tyckte du allt att du var lustig. Du visste att adrenalinet och även en del andra transmittorsubstanser skulle gå igång på namnet Beckenbauer. Men, det kunde ju varit värre...

  För de oinvigda är det så att Oranjesupporters inte har så mycket till övers för det tyska landslaget (dock naturligtivis för det trevliga landet Tyskland och dess icke-fotbollspelande invånare).

  P.S. Den som har tid att trakassera sin lagvigda i hennes blogg har för lite att göra. Gå och städa bland lite TV-bilagor du :o) D.S.

  SvaraRadera