måndag 16 juni 2008

Veckans lästrio - de olästa böckerna


Veckans lästrio av Petra handlar om de böcker man införskaffat, men sedan lämnat olästa i bokhyllan. Och även om jag rensat rejält har jag allt tyvärr några sådana kvar.


1. Paradis av Toni Morrison

Tyvärr har jag hört att denna bok är lite svårtillgänglig och därför har den blivit stående övergiven i bokhyllan. Men eftersom jag nu ska läsa Nobelpristagare får jag väl ta itu med den.

2. Alkemisten av Paulo Coelho

Jag hade hört mycket gott om denne författare och köpte därför glatt boken på bokrean. Därefter har jag försökt läsa en annan bok av Coelho, men irriterade mig starkt på hans pompösa stil. Den här boken får nog stå och samla damm ett tag till.

3. Snö faller på cederträden av David Guterson

Den här boken kommer jag nog att tycka om - om jag bara kan få mig för att välja den när det är dags att påbörja ett nytt läsäventyr. Jag har faktiskt ingen förklaring till att den förblivit oläst så länge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar