tisdag 24 juni 2008

BookCrossing

Oj så kul! Hos Camilla hittade jag tidigare idag en länk till BookCrossing och där har jag nu surfat runt en stund. Jag tycker att det skulle vara fantastiskt om jag kunde frisläppa en bok och sedan följa dess resa runt jorden. Dilemmat är att jag ju inte precis bor i en världsmetropol så jag måste nog vara klurig om boken verkligen ska hittas. Det här ska jag studera mer noggrannt och försöka mig på :o)

Håller ni på med BookCrossing? Berätta mer i så fall.

5 kommentarer:

 1. Det låter kul, men förmodligen är även min hemstad för liten.

  Konstigt, när jag har läst i din blogg har jag hela tiden trott att du bor i Stockholm :-)

  SvaraRadera
 2. Om du bor där jag tror du bor, så bor jag c:a 10 mil västerut i en stad som börjar på K :o)

  SvaraRadera
 3. Du kan nog använda dig av Bookcrossing oavsett om du bor i en liten by eller ej :) Lägg en bok på exempelvis någon länsbuss, på tågstationen osv. Sen kan ju boken faktiskt plockas upp av någon i hembyn och registrera den på sidan och sen skicka vidare, man vet aldrig vad som kommer ske med boken :)

  SvaraRadera
 4. Aha, då vet jag var du håller hus!
  Just det, lägg en bok på något tåg som går åt mitt håll, då kan vad som helst hända ... ;-)

  SvaraRadera
 5. Jag tänkte nästan försöka lägga den på ett östgående tåg så får vi väl se. Jag hittade en Nesser-dublett så den får det bli. Men, det dröjer nog ett tag innan jag läst in mig lite på Bookcrossing. Och så är jag ju sugen på att köpa fina stämplar och klistermärken att sätta i böckerna :o)

  SvaraRadera