tisdag 3 juni 2008

Rosor - OT

Så har jag då klarat av min första arbetsdag på två år. Den var ansträngande och oerhört givande. Jag var på utbildningsdag och träffade massor av trevliga kollegor. Och jag fick en hel del nya boktips, både på skönlitterärara verk och på yrkesspecifik litteratur.

Men nu är jag så trött att jag inte förmår skriva något vettigt om böcker. Jag hoppas därför att ni håller tillgodo med några bilder av mina favoritrosor. Om någon vecka kommer min trädgård att fyllas av undersköna blommor och ljuvliga dofter.

8 kommentarer:

 1. Ååååh! Jag älskar dina rosor!!! Det får mig att sakna min gamla trädgård.

  SvaraRadera
 2. Ja, jag kan verkligen förstå att du saknar trädgården. Just nu är min trädgård som finast.

  SvaraRadera
 3. Så fina foton! Är den första rosen verkligen så lila?

  Minna

  SvaraRadera
 4. Välkommen hit Minna. Ja, Cardinal de Richelieu har faktiskt förvånansvärt lila blommor :-)

  SvaraRadera
 5. Jag åkte ju förbi trädgården för några veckors sen och den var tyvärr väldigt vanvårdad. Det såg ut som om alla rosor i "häcken" utom tre var borta (dom strök nog med när dom klippte gräset som tydligen inte klippts alls under förra sommaren)

  Belle de Crezy är en annan trevlig lilatonad ros som tonar över i nästa grålila när den åldras.

  SvaraRadera
 6. Så trist att dina fina rosor var borta :-(

  SvaraRadera
 7. Sagolika rosor! Nu är verkligen den bästa tiden på hela året...

  SvaraRadera
 8. Tack! Du hade en del fina bilder på din blogg också Aicha. Även om både du och jag lite tokigt nog börjat blogga vid lite tokig tidpunkt :-)

  SvaraRadera