fredag 2 april 2010

Nytt att recensera

Två nya fina recensionsböcker har jag fått under veckan. Först anlände En tyst minut av Siegfried Lenz (Thorén & Lindskog) sedan damp tjockisen Främlingen i huset av Sarah Waters (Natur & Kultur) ner i lådan. Båda böckerna lockar mycket, men jag måste försöka läsa det jag redan planerat först.

3 kommentarer:

 1. "En tyst minut" läste jag i helgen och kommer att recensera senare i veckan. Den var väldigt fin. "Främlingen i huset" köar jag på på biblioteket så den tar jag tag i längre fram i vår. Den verkar väldigt lovande.

  SvaraRadera
 2. Åh, jag vet inte om jag är så förtjust i omslaget till Främligen i huset, den ska se gammal ut, men det ser bara ut som om det är en gammal nött dålig bok man hittar på loppis.

  SvaraRadera
 3. Kul att höra positivt om Lenz :-)

  Jag är heller inte särskilt förtjust i omslaget, måste jag medge.

  SvaraRadera