torsdag 22 april 2010

Hej ressällskapet

Hejsan alla ni andra, som befinner er på resande fot i Asien. Hur går det för er? Jag har läst Mardrömmen, men inte lyckats skriva om den ännu. För mig var boken extra värdefull eftersom jag arbetar med familjer och barn med funktionsnedsättningar. Nu läser jag Människornas jord och tycker oerhört mycket om den? Lahiri får jag avstå från denna gång. Berätta lite vad ni läst och vilka intryck ni fått i regionen!

6 kommentarer:

 1. Precis som du har jag läst Mardrömmen men inte riktigt kunnat formulera några tankar om den ännu. Mina tankar och känslor är blandade. Men de skall det väl vara när boken är bra.

  SvaraRadera
 2. Jag håller som bäst på med Lahiri, det går lite trögt. Vissa noveller läser jag i ett nafs, andra fastnar jag på i flera dagar. Men överlag så gillar jag :)

  SvaraRadera
 3. Jag har precis läst ut och skrivit några rader om "Människornas jord"- en bok som jag inte glömmer i första taget. Jag tänker absolut inköpa de övriga delarna i kvartetten.

  SvaraRadera
 4. Har läst Lahiris novellsamling, och gillade den överlag men en del noveller har satt spår. Just nu är jag i mitten av Mardrömmen, kommer att skriva ett inlägg om hela månadens asien läsande i slutet av april./Camilla

  SvaraRadera
 5. Det ska bli intressant att läsa era inlägg om Lahiri, jag har läst en annan novellsamling av henne, som jag gillade.

  SvaraRadera
 6. Usch, jag har nog hamnat i koma i Asien. Väldigt lite blir läst. Lahiri har jag läst sen innan och blivit storförtjust i. Hennes Främmande jord ligger och väntar på mig så småningom. Kanske när jag vaknar upp ur läskoman...

  SvaraRadera