tisdag 23 december 2008

God Boklig Jul

Det blir möjligen inte så mycket tid för bloggande under morgondagen, men för övrigt har inte bloggen tänkt vila under helgerna. Jag har precis läst ut Anuradha Roys En karta över omöjlig längtan, recension kommer snart. Kan väl bara lite kort säga att det var en bok jag tyckte om.

Under julledigheten ska jag läsa Den heliga natten av Selma Lagerlöf och Guernseys litteratur- och potatisskalspajssällskap av Mary Ann Shaffer. Dessutom fortsätter jag att lyssna på Jan Guillous serie om Arn (för tredje gången).

Nästa år blir ett spännande litteraturår. Jag har köpt (och fått) mängder av intressanta böcker. Bl a ska jag läsa böcker av olika författare från Afrika och från USA. Dessutom fortsätter jag så klart att läsa svenska klassiker. Och det skulle inte förvåna mig om våra bokförlag fortsätter att ge ut böcker man får lust att läsa :-)

3 kommentarer:

  1. GOD-JUL!!! Hälsa hela familjen!

    SvaraRadera
  2. Tack! Ha en skön, lugn helg med familjemys. KRAM!

    SvaraRadera
  3. God fortsättning! Nu stundar mysiga mellandagar. Ska bli roligt att höra vad du tycker om Shaffers bok. Den är jag också väldigt sugen på. :)

    SvaraRadera