fredag 5 december 2008

Utmärkelse

Jag har fått en utmärkelse och det från TVÅ olika bloggar. Tack Svartanova och och Emelie. När jag kollar runt lite i bokosfären ser jag att jag faktiskt också fått utmärkelsen av En bok om dagen för hon har gett den till alla som varit med i P&P. Så vem kan jag då ge utmärkelsen vidare till?

Jo, jag ger denna utmärkelse till en person som envist och oförtröttligt håller fast vid sina käpphästar och dessutom bloggar om dem på ett underhållande sätt -- Spectatia!

Reglerna är:
1. De som mottagit awarden ska lägga upp en bild på den.
2. Länka till den bloggen du fick den ifrån.
3. Ge den vidare till sju andra bloggare & länka till deras sidor.
4. Lämna ett meddelande i deras bloggar, så de vet att de fått awarden.

2 kommentarer:

  1. Oh, vilken hedersbetygelse! Vad glad jag blir att jag och min käpphäst inte bara känns tjatiga, utan faktiskt kan bjuda på lite underhållning. :-)

    SvaraRadera