tisdag 22 mars 2011

Bloggtips - Nobelprisprojektet


Jag har hittat en ny rolig bokblogg - klicka på bildlänken ovan för att spana in den. Josefin planerar att läsa en bok av varje Nobelpristagare - på två år. Hittills har hon läst två. Jag vill så klart önska Josefin lycka till med detta nåbla projekt och passa på att varna henne för att läsa andra bokbloggar. Jag vet alltför väl hur det kan gå med målsättningen att läsa Nobelpristagare när man ohjälpligt och oskyldigt dras in i bokbloggosfären ;-)

7 kommentarer:

 1. Ett mycket lovvärt projekt- men jag skulle nog inte våga ge mig på det själv... det finns en del ganska sega typer bland pristagarna, tror jag.....

  SvaraRadera
 2. Vi har väl alla som mål att slutföra projektet, men för mig går det definitivt sådär. Två år, det är tufft det.

  SvaraRadera
 3. Man får väl försöka hitta något kort av de sega, Ingrid :-)

  Mmmm, 20 år känns mer realistiskt, i alla fall för sådana som oss O ;-)

  SvaraRadera
 4. intressant projekt, det maste jag kolla in!

  SvaraRadera
 5. YTTERST befogad varning! :) Åh vad jag har dragits in! Har redan skrivit upp "Kärlekens historia" på min lånelista (efter att ha sett att du också gillade Molnfri bombnatt och Mina drömmars stad).

  SvaraRadera
 6. Tack för tipset!

  SvaraRadera
 7. Hej Josefin, välkommen in i bokgalenskapen som kallas bokbloggosfären :-)

  SvaraRadera