lördag 12 mars 2011

SNAFU

Jag borde ju ha vett att inse att svenska folket mycket sällan röstar som jag tycker att de borde, vare sig det gäller politiska val eller melodifestivalen. Ändå blir jag varje gång förvånad. För första gången på rätt många år har jag idag tittat på Melodifestivalen och det fanns ju faktiskt en helt solklar vinnarlåt med. Ändå röstar inte folk på den, utan på diverse andra popnissar som inte ens kan dra på sig byxorna (hörs det att jag är medelålders?). Dottern på 5½ är dock överlycklig, hennes favorit vann! I fjol lyckades hon se Manboy och därefter har Eric Saaaaaade varit hennes stora favorit. Är det kanske mestadels hennes åldersgrupp som röstar? Nåväl, jag ska sluta klaga och bjuda på den låt som för mig är årets solklara vinnare: Leaving home med Nicke Borg.

4 kommentarer:

 1. Haha, jag och min mor satt och filosoferade över mello och undrade om det är vi som har missat något. Om det är vi som är musikaliskt efterblivna eller så eftersom det alltid är en värdelös låt som alla andra röstar på.
  Jag sitter verkligen som en fågelholk när Nicke Borg inte fick några röster!

  SvaraRadera
 2. Jag håller också med! Nicke Borg var bäst!

  SvaraRadera
 3. Då skapar vi en egen lite fan club då, bokälskare som gillar Nicke :-D

  SvaraRadera