fredag 24 december 2010

Julbokhyllor

Håller ni på att förgås av nyfikenhet? Har ni undrat hela dagen hur det gått med mina bokhyllor? I så fall kan jag berätta att allt blev färdigt sent i går kväll och att bokhyllorna var i högst presentabelt skick när julgästerna kom. Fast alla böcker fick tyvärr inte plats...

Här är lilla finhyllan. Böckerna här är utvalda för att ge ett lite mer enhetligt, snyggt intryck. Det blev bra tycker jag.


I Gamla hyllan bor nu alla nordiska böcker, eller i alla fall de flesta av dem. Mest bor här svenskar.


Tyvärr finns det inget utrymme för mina pocketböcker. C:a 7 hyllor pocket och ljudböcker trängs nu i underskåpet som inte syns då dörrarna är stängda. Bakom glasdörrar finns en hel del uppslags- och faktaböcker som införskaffats innan internet uppfanns.


I de öppna hyllorna i stora bokhyllan är numer böckerna sorterade geografiskt. Min Afrika-böcker gör sig fint tillsammans. Det ni inte får se på denna bild är att en hel del böcker knötts in i mittersta underskåpet, de fick inte plats i hyllorna :-( Det är onekligen dags att fundera på allvar kring bristen på bokförvaring i detta hus.


God Jul!

3 kommentarer:

 1. Det var väldigt tjusiga bokhyllor du har.

  SvaraRadera
 2. Tackar, tyvärr får det inte plats med nog många böcker i dem.

  SvaraRadera
 3. Så jättefina bokhyllor du har!

  men som du säger, de tar inte så mycket böcker som man skulle vilja.......själv har jag en massa billy på undanskymd plats.....:-)

  God fortsättning på julen också......

  ps vet du var hemsidan Macondo tagit vägen?????

  SvaraRadera