tisdag 7 december 2010

Första julklappen

Tomten kom tidigt i år! Under gårdagen sågs en rödklädd man smyga omkring i byn och vid en närmare undersökning upptäckte jag ett paket i brevlådan. Paketet innehöll En dag av David Nicholls, just den bok jag önskat läsa under julledigheten. Då jag kikar lite på omslaget, upptäcker jag något som gör boken ännu mer oemotståndlig, författaren har tidigare skrivit manus till den bästa TV-serie jag sett, Cold feet. Men, varför - varför - var Rachel tvungen att dö, David!? Tack Tomten, alias Printz Publishing, för årets första julklapp.

6 kommentarer:

 1. Så snäll tomte du har hemma hos dig!Det är en riktigt härlig karamell du har framför dig!

  SvaraRadera
 2. "One Day" har precis landat på mitt läsbord! Ser fram emot den väldigt!!

  SvaraRadera
 3. Cold feet var en helt fantastisk serie, jag tror ibland att de varit mina riktiga vänner :-)

  Mmmm, mycket snäll tomte Joanna.

  Jag har bara läst några sidor ännu Ingrid, första intrycket är mycket positivt.

  SvaraRadera
 4. Jag håller med dig om Cold Feet. Jag blev så sugen på att se om serien att jag klickade hem boxen (kostar en spottstyver på cdon.com) för ett par veckor sedan, så nu sitter jag och min man varje kväll och tittar. Men jag kommer att stänga av i god tid innan Rachel dör (jag är som du, fortfarande mycket bitter över slutet).

  Hoppas du tycker om boken :)

  SvaraRadera
 5. Aj, hade glömt av att Rachel dog. Nu blev jag lite ledsen.

  SvaraRadera