onsdag 23 maj 2012

Hej författaren

Jag har en idé till en barnbok och jag skulle så gärna vilja att min barnboksfavoritförfattare skrev den. Jag har ju aldrig haft lust att skriva själv och jag kan inte för mitt liv illustrera ngt i bild. Så just nu försöker jag intala mig själv att man visst kan kontakta författare och komma med förslag, visst kan man? Har ni kontaktat en författare för att berätta om en läsupplevelse, komma med en idé eller något liknande?

4 kommentarer:

  1. Jag har mottagit ett förslag till en bok. Hade tyvärr inte tid att genomföra projektet men blev väldigt glad över att någon ville anförtro mig sin idé. Jag tycker absolut att du ska framföra idéen till författaren!

    SvaraRadera
  2. Ja, jag ska minsann våga mig på att ta kontakt! Tack för uppmuntran.

    SvaraRadera
  3. Om hon eller han inte nappar är jag själv himla sugen på att skriva för barn och känner flera superduktiga illustratörer, MEN. Väntar ännu på tillräckligt bra idéer... ;-)

    SvaraRadera