torsdag 3 maj 2012

Eld vunnen

Tack vare Martina läser nu även jag Eld av Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren. Jag hann inte mer än ett par sidor in i boken förrän jag kände igen stämningen och uppslukades av berättelsen. Nu brottas jag med att jag helst vill läsa oavbrutet, samtidigt som jag gärna vill spara lite på boken. Jag tror att läslusten vinner så boken räcker nog bara några få dagar. Jag har hittills bara sett positiva kommentarer och hoppas på lika härlig spänning och fin persongestaltning som i Cirkeln.

7 kommentarer:

 1. Min utmaning från dig finns här:
  http://violensboksida.bloggplatsen.se/2012/04/28/7825151-utmaningx2-och-visst-vill-du-svara-pa-min/

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att vinna en bok och att den är så bra. Trevlig läsning och grattis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar :-) Ja visst är det otoligt roligt att vinna ngt, och särskilt en bok :-)

   Radera
 3. Angående Anita Brookner:
  Ja, Brookner läste jag mycket av för ett antal år sen.
  Hon är mycket anonym men var med på nån longlist för nåt år sen såg jag. Hm, skulle nog vilja kolla själv om det finns nåt av henne som jag inte läst...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon vann ju Bookerpriset 1984 såg jag, det finns inget översatt i handeln nu, men jag ska kolla på bibblan. Hon verkar mycket intressant.

   Radera