söndag 27 maj 2012

Grattis LoreenMelodifestivalen är i ärlighetens namn inte riktigt min grej, med har man en dotter som snart är sju år får man vänja sig. Och i år är jag riktigt glad för det för Euphoria och Loreen gillar jag verkligen. Så igår kväll tittade jag på hela Eurovision och höll tummarna. Och det gick ju vägen. Stort grattis Loreen! Det här innebär att man väl kanske ska ta en tur till huvudstaden med dottern nästa år. Fast de pratade ju om att hålla Eurovision i Löfbergs Lila arena igår, det vore en ypperlig idé!

2 kommentarer:

  1. Ser fram emot att läsa vad du tycker/känner inför Natten innan de hängde Ruth Ellis, som är en av mina favoritböcker på senare år.

    /trogen bloggläsare

    SvaraRadera
  2. Helt underbart och magiskt att Loreen vann eurovision igår:=

    SvaraRadera