onsdag 30 maj 2012

Bokmässan 2012 - Programmet

Dags att börja planera din Bokmässa! Nu har programmet presenterats och här finns hur mycket intressant som helst. Jag är glad att jag har seminariebiljetter till alla dagarna - tack Bokmässan :-) Ska ni till dit? Vad är ni mest intresserade av i år? Har ni ordnat med boende?

6 kommentarer:

 1. Jag hoppas på att få MÅNGA bokbloggarebesök i monter D02:06 för där kommer jag att husera hela mässan. Jobbar intensivt med förbereldelserna just nu, det är hur kul som helst!

  SvaraRadera
 2. Jag ska "bara" njuta och insupa atmosfären, träffa bloggare, egenutgivare och författare och köpa böcker direkt av dem. Så har jag en författarvän som erbjudit mig att sova över. Det blir för övrigt första gången vi ses. Riktigt roligt ska det bli allting, men det blir inga seminarier för min del denna gång.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Atmosfären och bloggarna är ju faktiskt viktigast :-)

   Radera
 3. Jag har det bra som bor i Göteborg. Har inte hunnit titta på programmet ännu men deckare och historia tillhör favoritämnena.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att bo i Göteborg är väl sällan fel :-)

   Radera