onsdag 23 maj 2012

Forma Books Blog Award

Forma Books delar för andra året i rad ut pris för bästa bokblogg – Forma Books Blog Award. Priset ges till den bokblogg som på bästa sätt uppmärksammar litteraturen och skapar ett alldeles eget rum för den bokintresserade att vistas i. Förra året gick priset inte helt oväntat till Bokhora. I år uppmärksammas två kategorier av bokbloggar; de som enbart skriver om barn- och ungdomsböcker och de som har störst fokus på vuxenlitteraturen. Prissumman 25.000:- delas lika mellan dessa. Årets vinnare erbjuds också att sitta med i nästa års jury. Priset är inte möjligt att vinna två år i rad.

Ni kan fram till den 18 juni 2012 nominera i båda kategorier eller endast en. Tävlingen är öppen för alla och ni kan nominera så många bokbloggar du vill. Efter nomineringstidens slut sammanträder en jury som utser tre kandidater till priset. Därefter vidtar en allmän omröstning där tävlingen avgörs.

Prisutdelningen sker i Forma Books monter på Bok- och Biblioteksmässan i Göteborg lördagen den 29 september.

Som ensambloggare har man sällan någon möjlighet att vinna priser som utses genom omröstning, men jag skulle bli väldigt glad om jag blev nominerad :-)

1 kommentar: