tisdag 24 juli 2012

Vinsten Dark Places

Den här fina boken hade jag idag med mig hem från familjen Fiktiviteter. Jag vann den tidigare i somras i en utlottning där deltagarna helt enkelt fick välja bland Fiktiviteters favoriter. Dark Places av Gillian Flynn verkar leva upp till sitt mörka namn med familjedramatik, bestialiska mord och möjligen även någon oskyldigt dömd. Förutom boken hade jag med mig en länk till en för mig ny bokhandel, The Book Depository, tyvärr tror jag att detta kommer att leda till stora kostnader... Som om inte det skulle räcka blev jag även inspirerad att skaffa en läsplatta.

4 kommentarer:

  1. Book Depository är ett fantastiskt ställe, det enda som jag kan störa mig på är att om man beställer flera böcker samtidigt så kommer de alla i skilda kuvert. Då ryms de visserligen (nästan alltid) in genom postluckan och man slipper hämta paketet på postkontoret, men det känns inte så miljövänligt.

    SvaraRadera