onsdag 4 juli 2012

Ett trevligt möte

Idag kikade jag in på Akademibokhandeln bara för att kolla läget lite. Och där träffade jag någon som verkar vara lika boktokig som jag själv. Hon arbetar extra under sommaren i butiken och pluggar annars till bibliotekarie. Vi blev stående och tipsade fram och tillbaks tills maken ringde och undrade vart jag tagit vägen. Som om det skulle vara så svårt att gissa... Nu ska jag se om jag kan hitta den bok hon tipsade om, jag har ju glömt både titel och författare. Boken innehöll små berättelser om vad som kan tänkas ske efter döden, visst kan väl någon av er tala om titeln?

4 kommentarer:

 1. 'som om det skulle vara så svårt att gissa' hahaha! #HögIgenkänningsfaktor

  Alltid trevligt när man stöter på någon med samma bokintresse! Tyvärr vet jag inte vilken bok ni menar...

  SvaraRadera
 2. Låter kul :)
  Grattis till firande!

  SvaraRadera
 3. Bokhandels-Tina5 juli 2012 kl. 09:48

  Då har man hittat hit, mycket härlig blogg!
  Det är alltid extra kul med trevliga, bokälskande besökare. Det höjer upp ens arbetsdag några snäpp, man påminns om varför det är så kul att jobba i en bokhandel :-)

  Denna bok var det jag tipsade om:
  http://www.bokus.com/bok/9781847674272/sum/

  Hoppas du finner den lika rolig, finurlig och fin som jag gjorde när jag läste den.
  Nu blir det att åka till jobbet och förhoppningsvis träffa fler boktokar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du hittade hit Tina! Kika gärna in igen och maila mig gärna så kanske vi kan snacka mer böcker någon dag :-) Boken verkar vara i min smak.

   Radera