onsdag 1 oktober 2014

Bokmässan 2014 är slut

Dags för årets sista inlägg om Bokmässan. Så här i efterhand är det två seminarier jag minns lite extra - Småstadsblues med Kristina Sandberg och Anneli Jordahl och Frankensteins monster med Merete Mazzarelli. Författarna bjöd på sig själva, stämningen i publiken var varm och jag vill verkligen läsa böckerna de skrivit (jag har ju läst första delen i Sandbergs trilogi och Jag skulle vara din hund av Jordahl).

Jag fick och löpte några böcker så klart, men jag begränsade mig hårt. Här kan ni se dem.


Och så fick jag så klart några böcker signerade, det är ju en stor del av Bokmässan. Ivana tipsade om att jag inte fick missa Petra Hůlová, Torgny Lindgren är ju en favorit och självklart tog jag tillfället i akt att få en bok signerad av Siri Hustvedt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar