onsdag 30 november 2011

Sammanfattning - Afrika

Här kommer länksamlingen från Afrika. Som vanligt får ni gärna underlätta för mig genom att posta länkarna till era inlägg i kommentarerna till det här inlägget. Hoppas ni haft ett bra resstopp, jag ser fram emot att ta del av allas upplevelser. Glöm inte att besöka, läsa och kommentera hos varandra.

Om Minaret har följande resenärer skrivit:
och dagarna går
Violens boksida
Lyrans Noblesser

Om Aké har följande resenärer skrivit:
och dagarna går

Om Under lejonets blick har följande resenärer skrivit:
Lyrans Noblesser
och dagarna går
Violens boksida

Sammanfattning av alla böckerna har skrivits av:
Tankar från mitt mönster

Vänligen puffa på mig om jag missat någon.

1 kommentar:

  1. Min text om Aké finns här:
    http://joanna-ochdagarnagar.blogspot.com/2011/11/ga-sonder-ga-hel.html

    SvaraRadera