söndag 27 november 2011

Norden Runt - Cancelled

Apropå det där med en Nordisk läsutmaning, jag lägger ner den idén. Det finns ju redan en som är igång i bokbloggosfären och det känns därför fånigt att starta en till. Därmot kommer jag naturligtvis att läsa en hel del nordiskt det kommande året, jag har ju dessutom lagt ner arbete på att skapa en litteraturlista. Jag kommer att läsa en del från listan, om ni gör det vore det kul om ni hojtade till hos mig så jag kan läsa om era intryck.

6 kommentarer:

 1. Så synd, jag hade gärna rest med dig på resan norden runt.

  SvaraRadera
 2. Du kan väl resa med mig ändå, vi vill väl båda läsa Knausgård?

  SvaraRadera
 3. Tycker att det är trist att du lägger ner din Norden-runt resa, men tackar allra ödmjukast för listan du gjorde med ltteratur. Den tänker jag använda mig av :)

  SvaraRadera
 4. ja men det var ju synd,, jag har tagit många av mina nordiska böcker från din sida så jag tänkte på nåt sätt försöka läsa dubbelt och vara med i båda utmaningarna.......men jag skickar en länk när vi läser lika!

  SvaraRadera
 5. Hoppas ni hittar något ni gillar på litteraturlistan.

  SvaraRadera
 6. Det är en fin-fin lista. Jag kommer att läsa en hel del. Bl a Knausgård. Tack för ditt initiativ - vi satsar mot mässan!

  SvaraRadera