torsdag 1 september 2011

Jorden Runt 3 - försenad avgång

När jag nu sätter mig för att skriva ett inlägg för att dra igång Jorden Runtresandet efter sommaren får jag mig en rejäl överraskning. Läs nedan var jag tydligen tidigare skrivit om resplanerna:


"Eftersom manfallet var ganska stort under sommarmånaderna den första resan tar vi en paus så alla får resa (läsa) som de vill. Den här gången tänkte jag dock att vi gör ett kortare uppehåll och reser iväg redan i augusti igen, detta p g a att manfallet även brukar vara stort i december. Tror ni att detta kan vara en bra lösning?"
Inte är det väl någon av er som haft koll på detta? Er reseledare hade det i alla fall inte. Och eftersom augusti ohjälpligt är slut får vi ta och planera om. Det får allt lov att bli Syd/Mellanamerika/Karibien i september även i år. I ett inlägg senare idag kommer jag att presentera de tre reseböckerna.

5 kommentarer:

 1. Jag hade tänkt börja min resa idag, så det passar bra! Jag har räknat med att resa till december :-)

  SvaraRadera
 2. Jo, jag. Det kändes lite ensamt på det som jag bokat som en gruppresa och fann att jag var ensam upptäcktsresande i främmande karibiska och sydamerikanska nejder. Två av augustis böcker klarade jag av. Här är länkar till dem.
  http://mimmimarie.blogspot.com/2011/08/alberto-manguel-en-historia-om-lasning.html

  http://mimmimarie.blogspot.com/2011/08/jamaica-kincaid-annie-john.html

  SvaraRadera
 3. Då får du vikariera som reseledare denna månad, mimmimarie :-)

  SvaraRadera
 4. Jag har också haft koll på Bokresan, men inte läst alla Se http://kajsastina.blogspot.com/2011/08/augusti-manads-bokresa-jorden-runt-3.html

  Desstuom har jag skrivit ned lästa böcker i sommar. Se bloggen http://kajsastina.blogspot.com/search/label/B%C3%B6cker. Jag ser fram emot resan.

  SvaraRadera
 5. Hej, är här för att vittna om vad den här fantastiska stavaren Dr ISIKOLO har gjort för mig. Mitt namn är Kateri Aiyana, bildar Australien. Jag trodde aldrig att jag skulle skriva detta meddelande men efter 9 års äktenskap och nästan förlorade min man på grund av att inte kunna få ett barn, svår endometrios och skanning fick jag veta att IVF var det enda alternativet. Det var något vi inte hade råd med och hade nästan gett upphov till hopp om att bli föräldrar. En vän till mig rekommenderade profeten ISIKOLO och övertalade mig att kontakta honom, han gjorde ett andligt genombrott för att jag skulle bli gravid, inom tre veckor var jag gravid (naturligtvis !!!) och födde tvillingar en pojke och en tjej i september. Jag skriver det här meddelandet för de kvinnor som står på det stadium jag var på, deprimerad utan ljus vid tunnelens ände. ge profeten Abulele ett försök att hjälpa dig att lösa ditt problem, och jag försäkrar att du får samma framgång som jag har haft. Här är hans e-postadress: (isikolosolutionhome@gmail.com) Jag vill att alla ska kontakta honom för dem som har problem med anknytning till äktenskapsproblem och problem eller hälsoproblem som han kommer att lösa det för dig.
  du kan whatsApp via: +2348133261196
  email: isikolosolutionhome@gmail.com.

  SvaraRadera