torsdag 1 september 2011

Jorden Runt 3 - försenad avgång

När jag nu sätter mig för att skriva ett inlägg för att dra igång Jorden Runtresandet efter sommaren får jag mig en rejäl överraskning. Läs nedan var jag tydligen tidigare skrivit om resplanerna:


"Eftersom manfallet var ganska stort under sommarmånaderna den första resan tar vi en paus så alla får resa (läsa) som de vill. Den här gången tänkte jag dock att vi gör ett kortare uppehåll och reser iväg redan i augusti igen, detta p g a att manfallet även brukar vara stort i december. Tror ni att detta kan vara en bra lösning?"
Inte är det väl någon av er som haft koll på detta? Er reseledare hade det i alla fall inte. Och eftersom augusti ohjälpligt är slut får vi ta och planera om. Det får allt lov att bli Syd/Mellanamerika/Karibien i september även i år. I ett inlägg senare idag kommer jag att presentera de tre reseböckerna.

4 kommentarer:

 1. Jag hade tänkt börja min resa idag, så det passar bra! Jag har räknat med att resa till december :-)

  SvaraRadera
 2. Jo, jag. Det kändes lite ensamt på det som jag bokat som en gruppresa och fann att jag var ensam upptäcktsresande i främmande karibiska och sydamerikanska nejder. Två av augustis böcker klarade jag av. Här är länkar till dem.
  http://mimmimarie.blogspot.com/2011/08/alberto-manguel-en-historia-om-lasning.html

  http://mimmimarie.blogspot.com/2011/08/jamaica-kincaid-annie-john.html

  SvaraRadera
 3. Då får du vikariera som reseledare denna månad, mimmimarie :-)

  SvaraRadera
 4. Jag har också haft koll på Bokresan, men inte läst alla Se http://kajsastina.blogspot.com/2011/08/augusti-manads-bokresa-jorden-runt-3.html

  Desstuom har jag skrivit ned lästa böcker i sommar. Se bloggen http://kajsastina.blogspot.com/search/label/B%C3%B6cker. Jag ser fram emot resan.

  SvaraRadera