onsdag 28 september 2011

Jorden Runt i Sydamerika

Oj då, jag har nästan glömt min egen utmaning. September är ju Bokmässemånad och läsningen har det blivit lite si och så med. Nu har jag faktiskt i alla fall läst en av månadens reseböcker, Annie John av Jamaica Kincaid. Jag tyckte om den här romanen även om jag emellanåt kände att jag inte förstod mig på huvudpersonen. Jag ska verkligen försöka skriva ner mina tankar innan månaden är slut.

Hur går det för er andra i Sydamerika?

5 kommentarer:

 1. Läser Annie John och håller med dig, boken är bra men huvudpersonen lite förvirrande.
  Tant Julia har jag bara läst lite i, den får vila sig till annat tillfälle.
  En historia om läsning har länge stått i min bokhylla och nu läser jag den i små portioner. Den blir inte klar under den här resan måste jag nog inse.
  Men en reflektion kommer i alla fall: Annie John!

  SvaraRadera
 2. Jag har ganska precis läst ut Sönderfall av den Honduranske författaren Horacio Castellanos Moya.

  SvaraRadera
 3. Som jag tidigare rapporterat om har jag läst Annie John och En historia om läsning. Jag gillade Annie John och ska läsa Lucy av samma författare som ligger i min bokhylla och skräpar. En allmän reflektion ur min synvinkel är att Sydamerika nog inte är min kontinent.

  SvaraRadera
 4. Har nu läst Annie John:

  http://violensboksida.bloggplatsen.se/2011/09/28/6335195-kincaid-jamaica-annie-john/

  Tack än en gång Lyran! :-)

  SvaraRadera
 5. Blir nog kvar i Sydamerika ett tag till. Jag läser "En historia om läsning" och är inte klar med den än. Jag har haft alldeles för mycket plugg den här månaden + att jag i kväll ska ha bokprat på vårt lokala bibliotek i kväll, vilket har krävt en del förberedelse. Jag har blivit inspirerad av dina Jordenrunt resor så jag kommer ikväll ha "Deckare jorden runt" som tema ikväll. Jag har inte hunnit skriva om det på min blogg än, men det kommer...

  SvaraRadera